Reachtruck basis veiligheid U16-2

 

Deze reachtruckopleiding is bedoeld voor medewerkers die met reachtrucks pallets in stellingen en of laadruimten zetten.
Na het volgen van deze opleiding is de cursist op de hoogte van de Arbo-regels en de veiligheidsvoorschriften van het bedrijf met betrekking tot de persoonlijke verantwoordelijkheden en de gebruikte interne transportmiddelen.
In het theoretische deel wordt onder andere aandacht besteed aan doelstellingen, verantwoordelijkheid, belasten van de reachtruck, veiligheids- en gezondheids-voorschriften, laden en lossen. Tevens wordt er gewezen op de verschillen met de heftruck. Het praktijk gedeelte is geheel afgestemd op de situatie binnen een bedrijfsomgeving.

CURSUSDATA REACHTRUCK


8 juli voldoende plaats inschrijven
26 augustus voldoende plaats inschrijven

VOOR WIE

Deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn en beschikken over een redelijke mate van rij- en bedieningsvaardigheden van een reachtruck.

EXAMEN

De theorie wordt getoetst door middel van een aantal meerkeuze vragen. Deze toets kan eventueel mondeling worden afgenomen. De rij- en bedieningsvaardigheden van de bestuurder wordt door de instructeur beoordeeld tijdens en/of na de praktijkinstructie. Bij voldoende beoordeling van het examen en van de praktijk wordt het certificaat Basisveiligheid Reachtruck uitgereikt.

WAARDE NASCHOLING CODE95

Effectief 7 uur voor de nascholing Code95. Deze punten kosten €20,-.

KOSTEN

De veiligheidstraining Reachtruck kost €150,-. De examenkosten bedragen €25,-.

SUBSIDIE

Als uw werkgever is aangesloten bij het SOOB scholingsfonds, is het mogelijk om subsidie te ontvangen van €125,-.

MEER INFORMATIE

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via telefoonnummer 0512-341816 of info@jolmers.com.

© JOLMERS 2023 | sitemap | Jolmers ADR | contact